Blog Lotte #1

Installatie ambassadeur en bezoek schrijver Mark Janssen

Afgelopen dinsdag ging ik na school met mijn moeder naar het huis van Mark Janssen. Mark deed de deur open en keek heel vriendelijk. We mochten binnenkomen en kregen iets te drinken. Al gauw kwamen ook Marleen en Mohan.
We gingen naar boven naar het atelier van Mark. Ik wist niet wat ik zag. Er hingen heel veel mooie tekeningen (door Mark zelf gemaakt!) en een kast vol boeken waaraan Mark gewerkt had. Ik kreeg van Mark een boek “Niets gebeurd” met super mooie tekeningen.

Daarna werd ik benoemd als ambassadeur van de stichting. Ik kreeg een mooie blauwe Sjerp (ik mocht zelf de kleur uitkiezen) en ging samen met Mark en Marleen op de foto. Daarna maakten ze nog afspraken over de uitmarkt en de voorleesestafette.

In het begin vond ik het spannend, maar daarna was het heel leuk. Dankjewel Mark dat ik mocht komen kijken. En ik zal mijn best doen als ambassadeur.

Groetjes, Lotte

Categories :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *