Blog Lotte #2

Voorleesestafette Openbare Bibliotheek Amsterdam

Zaterdagochtend heel vroeg ging ik met mijn moeder en mijn zusje met de trein naar Amsterdam. We stapten na 2,5 uur uit de trein, de tijd was snel gegaan want ik had nog geoefend met voorlezen en spelletjes gedaan. In Amsterdam ging ik over de rode loper de bieb binnen, dat was best spannend. De bieb was de grootste bieb die ik ooit heb gezien. Hij was 8 etages hoog! Met een restaurantje, een café en zelfs live muziek (speciaal voor de uitmarkt). Op het grote bed op de kinderafdeling las ik voor uit “Niks gebeurd” van Mark Janssen. Er was ook een verteltas en daar mocht mijn zusje mee helpen. Curt Fortin (bekend van de televisie) hij had de microfoon vast en hij zei dat ik het goed had gedaan. Lezen vind ik leuk om te doen. Het is mooi dat de stichting kinderen in Nepal laat lezen. Daarom ben ik graag de ambassadeur. Daarna ben ik nog naar het Nemo museum geweest en we waren pas super laat weer thuis.

Groetjes, Lotte

Klik hier Voor meer informatie over OBA.

Categories :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *