Blog Lotte #3

Lotte‘s officiële ontvangst bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht.

Op dinsdagmiddag 2 oktober mocht Lotte als jeugdambassadeur van de stichting Thang een verlanglijstje inleveren met daarop haar favoriete boeken die zij gaat lezen en beoordelen voor de stichting, maar vooral ook voor alle jeugdige lezers!

Evelijn de Jong (teamleider) heeft met Lotte samen de volgende uitgezocht:
  • Woltz : Alaska
  • Kuijper : Hotel met de grote L
  • Meindert : Naar het Noorden
Natuurlijk zijn wij als stichting ontzettend blij met de support die de stichting Thang krijgt van Boekhandel Dominicanen te Maastricht. Lotte leest in totaal 10 boeken per jaar en daaruit kiest zij haar favoriete boek.
 
Verder mogen wij voor iedere bibliotheek die wij in Nepal openen de fraaie uitgave van ‘The Complete Alice’, geschreven door Lewis Carrol (Engelstalig), meenemen en als openings kado overhandigen! Dit is een super gebaar van de Boekhandel!

Voor meer informatie over Boekhandel de Dominicanen klik hier.

Categories :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *