“Nothing Happened”

48995884_746383069079092_4647607359659573248_n
Op 18 november 2018 is de officiële boekpresentatie gedaan van het boek Niets Gebeurd van de Nederlandse versie naar Engelstalig en Nepali!
 
Deze vond plaats op uitnodiging van de The Elite’s CO-ED school waar ook leerlingen van de in de buurt gelegen scholen uitgenodigd waren. Het was een echt kinderfeest waarop wij gehoopt hadden! Bedankt Rajeev Nepali Dhar Joshi de uitgever van het boek die dit alles geregeld had om er samen met elkaar een mooi feest van te maken.
 
Mark de schrijver en illustrator van het boek en stichting Thang hebben die dag vele complimenten in ontvangst mogen nemen. Onder andere ook van Kari Cuelenaere, die afgevaardigde is van het Nederlands Consulaat, en alle vertegenwoordigers/leerkrachten van de uitgenodigde scholen. De kroon op het werk van maandenlange voorbereiding: het boek gaat in de verkoop in Nepal!

De prijs voor een soft cover is 500 RPS, voor een hardcover is het 700 RPS. De royalty’s van Mark schenkt hij aan stichting Thang. Hiervan kunnen wij weer kinderleesboeken kopen om in Nepal te doneren.

Categories :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *