Opening schoolbibliotheek

Officiele opening bibliotheek Amaghar

Op 28 april 2023 heeft de officiële opening plaatsgevonden van de nieuwe schoolbibliotheek bij de Amaghar School in Pumdi Bumdi. Wat zijn wij trots op het resultaat en wat is het mooi om te zien dat deze school vol enthousiasme met de bibliotheek aan de slag gaat.

Deze bibliotheek is tot stand gekomen met dank aan Stichting Light of Life en Stichting Wilde Ganzen. Onze lokale partner Rajeev van Uitgeverij Kathalaya Inc. heeft gezorgd voor de realisatie.

Zowel iedereen van de school als wijzelf hebben lang naar deze dag uitgekeken. En wat was het een feest! Wij wensen alle kinderen van deze school én van alle scholen in de omgeving die ook van deze bibliotheek gebruik mogen maken héél veel leesplezier. Lezen is een feestje!

Categories :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *